Chris Martin are o nouă parteneră

Chris Martin, în vârstă de 38 de ani, are de câteva luni o nouă parteneră, în persoana actriței britanice Annabelle Wallis, în vârstă de 31 de ani, cei doi fiind văzuți împreună la Paris, conform Agerpres.

chris martin anabelle relatie

După divorțul de Gwyneth Paltrow, unul dintre cele mai mediatizate divorțuri ale anului 2014 care a pus capăt unei căsnicii care a rezistat 10 ani, Chris Martin nu s-a grăbit să sară în brațele primei venite. El a tatonat terenul cu actrița Jennifer Lawrence, dar relația lor nu a mers.

Solistul formației Coldplay a fost văzut dansând pe stradă, alături de noua lui parteneră, în cartierul Le Marais din Paris. Cei doi au fost văzuți pentru prima oară împreună la sfârșitul lunii august, după ce solistul s-a despărțit de Jennifer Lawrence.

Rocker-ul i-a făcut o vizită lui Annabelle în timp ce aceasta filma la Vancouver, iar apoi actrița i-a întors vizita petrecându-și câteva zile la reședința muzicianului din Malibu. Mai mult decât atât, Annabelle i-ar fi cunoscut și pe cei doi copii ai rocker-ului din căsătoria cu Gwyneth Paltrow, Apple, în vârstă de 11 ani și Moses, în vârstă de 9 ani.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here