Fanii lui Pablo Alboran au organizat un flashmob în cinstea sosirii artistului

Peste 100 de fani din România ai lui Pablo Alboran, considerat fenomenul muzicii spaniole, au dansat în ploaie pe piesele lui sâmbătă, în Parcul Herăstrău, într-un flashmob extraordinar organizat în cinstea venirii artistului.

Pablo Alboran

„Alboranistii”, aşa cum s-au autointitulat cei care-l iubesc pe artistul Pablo Alboran, au sfidat ploaia şi vântul din Bucureşti şi au dansat pe piesele celui mai vândut artist al ultimilor 4 ani în Spania, Portugalia şi America Latină, pentru a-i arăta cât de fericiţi sunt de venirea lui pentru prima dată în România, la invitaţia VreauBilet, pe 27 mai, la Sala Palatului.

Wilmark, el însuşi admirator al muzicii lui Pablo Alboran, a realizat coregrafia pentru flashmobul din Herăstrău: „Îmi place foarte mult muzica lui Pablo Alboran şi de aceea am ales să realizez coregrafia pentru acest flashmob, la care au participat, pe lângă reprezentanţii fan cluburilor Alboran şi zeci de dansatori de la şcolile de dans din Bucureşti”, spune binecunoscutul coregraf care a deschis prima şcoală de dansuri latino din România.

Dansatorilor de la „Wilmark Dance Academy”, „Mânia Latină”, „Pasion del Băile”, „Oportunidad escuela de băile”, „Salsa Veneno” şi „Salsa Factory” li s-au adăugat membrii fan cluburilor Alboran din România, dar şi copii şi adolescenţi.

„Solamente tu”, „Perdoname” şi „Vivela” au fost cele trei melodii alese pentru flashmob de fanii celui considerat un adevărat fenomen pop – Pablo Alboran care la numai 25 de ani a câştigat 30 de discuri de platină în întreaga Europă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here