Mai sunt doar câteva ore până la marea finală „Vocea României“

Chiar dacă emoțiile sunt mari, vocea concurenților va răsuna mai tare ca niciodată în finala Vocea României! Vineri, 18 decembrie, de la 20:30, Cristina Bălan din echipa Tudor, Michel Kotcha și Tobi Ibitoye din echipa Smiley și Tomi Weissbuch din echipa Moga vor urca pentru ultima dată în acest sezon pe scena vocilor și se vor lupta pentru marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Antrenori Vocea Romaniei

Săptămâna aceasta ei au repetat alături de antrenorii lor și sunt gata să cucerească publicul cu momente de excepție și cu vocile lor senzaționale. Cei patru finaliști vor interpreta câte trei melodii, una singuri, una cu antrenorul lor și încă una cu artiști cunoscuți, alături de care vor crea momente de excepție.

Telespectatorii vor avea parte și de două surprize, aduse pe scena celei mai bune competiții a vocilor de fostul câștigător Vocea României, Tiberiu Albu, și colegii lui din formația Fameless, dar și de celebra trupă rock Vița de Vie.

Chiar dacă Loredana nu va avea un concurent în finală, echipa antrenoarei va fi reprezentată mâine de patru dintre cele mai bune voci ale sale din acest sezon, care vor cânta împreună cu ea.

Melodii precum „Jealous“ sau „The show must go on“ vor fi interpretate de finaliștii Vocea României, care le vor aduce românilor momente pline de bucurie, energie, emoție și sensibilitate.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here