Rihanna neagă că ar avea o relație cu un basketbalist

Vedeta pop Rihanna a dezmințit pe contul său de pe Instagram zvonurile potrivit cărora ar avea o relație cu basketbalistul Matt Barnes de la Memphis Grizzlies, scrie Agerpres.

rihanna neaga relatie baschet

Cântăreața de 27 de ani a reacționat pe rețelele de socializare după ce basketbalistul de 35 de ani a lăsat să se înțeleagă într-un interviu pentru portalul TMZ că el și Rihanna se întâlnesc.

‘Rihanna este amica mea acum, vom vedea unde vom ajunge’, a declarat Banes pentru TMZ, adăugând că există o posibilitate în viitor în acest sens. ‘Cred că trecutul este de vină pentru că a afectat șansele noastre’ a mai spus Barnes, însă când a fost întrebat unde a avut loc prima întâlnire cu Rihanna a spus că toate informațiile sunt doar zvonuri.

Rihanna a pus capăt speculațiilor postând o imagine fragment a interviului lui Barnes sub care a adăugate diferite jocuri de cuvinte pentru a dezminți categoric o presupusă relație a sa cu jucătorul de basket.

În 2012 Rihanna a fost prezentă la meciul de basket al formației Memphis Grizzlies cu L.A. Lakers, prilej cu care Barnes a postat pe contul său de Twitter fotografia cu vedeta în tribună și i-a mulțumit că a fost prezentă, încercând să inițieze o conversație.

Practic, jucătorul a căutat astfel încă un prilej să își crească notorietatea, procedând la fel în trecut cu actrița Eva Longoria, potrivit portalului bleacherreport.com.

Alte zvonuri apărute în media o dădeau pe Rihanna cuplată cu pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here